Ambachtelijke Italiaanse vegan koekjes Befanino
Dit is het traditionele Toscaanse koekje dat kinderen krijgen bij Driekoningen (Epifania).
Het perfecte vegan anijskoekje voor bij de aperitief, bij de koffie of bij de thee.
Zanddeeg geparfumeerd met anijszaad volgens het originele recept en gesneden in een vrolijke vorm.
Dit vegan koekje wordt op lage temperatuur gebakken nadat het deeg minstens 24 uur heeft gerust.
Resultaat: een fijn zandkoekje met 10% minder suiker dan vergelijkbare recepten.
100% vegan en lactosevrije koekjes
De koekjes worden gebakken met enkel natuurlijke plantaardige ingrediënten.
Er komen geen dierlijke ingrediënten, melk of eieren aan te pas.
Maw 100% vegan en lactosevrij!
Basta Sia Buono - Als het maar lekker is!
Basta Sia Buono is een Toscaanse uitdrukking die betekent “als het maar lekker is”.
De koekjes van Basta Sia Buono worden nog op een ambachtelijke manier gebakken volgens de Toscaanse traditie maar dan 100% plantaardig, zonder toegevingen aan smaak en textuur.
Natuurvriendelijke vegan koekjes
Deze artisanale koekjes worden in Oost-Vlaanderen gebakken met lokale en natuurlijke ingrediënten, zo geniet u van een vers en duurzaam product.
De kartonnen verpakking waarin de koekjes zitten heeft het FSC label.
En de biofolie waarin de koekjes vers blijven, is een composteerbare biofolie
Ingrediënten Befanino – vegan koekjes met anijssmaak:
Tarwebloem, plantaardige margarine, rietsuiker, sojamelk, anijszaad, zout
Allergenen: glutenbevattende granen; kan sporen van noten bevatten
Koel, donker en droog bewaren
Verpakking Befanino box:
Kartonnen doosje met 16 koekjes
Nettogewicht: 160 gram
Koekjes zitten verpakt in een composteerbare biofolie: 2 zakjes met 8 koekjes